📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД

Често задавани въпроси

Тук сме публикували отговори на най-често задаваните въпроси от клиенти. Ако жеаете да получите подробна информация за конкретна услуга или имате питанка от технически характер, не се колебайте да ни потърсите на: 0877 737 838.
Работите ли в дните събота и неделя?

Екипите, които работят на терен (на адрес на клиента), са в денонощен режим на работа.
От понеделник до неделя - 24 часа в денонощието.

Работно време на администрация (счетоводство, управител и други).
От понеделник до петък в интервала между 08:00ч. и 17:00ч.

Секретар (записване на поръчки и информация за услуги).
Понеделник - неделя от 08:00ч. до 20:00ч.
Завишавате ли цените на услугите през дните събота и неделя?

Нямаме политика за повишаване на цените през събота и неделя, спрямо дните от понеделник до петък, но. Възможно е увеличение на базовите цени на услугите ни, по време на официални празни, нощен труд и други. Пълен списък за завишаване на цените, може да видите в таб "УТЕЖНЕНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД И ПРОМЯНА В ЦЕНАТА" в долната част на тази страница.
В кои градове мога да поръчам вашите услуги?

Ако сте частно лице, т.е. става въпрос за почистване по домовете, ще приемем вашата поръчка само ако сте от град София и до около 50 км. около Столицата. Ако сте бизнес (корпоративен клиент) и сте в състояние да генерирате по-обемна поръчка, то можем да ви обслужим където и да сте в България, както и в някои градове на Република Гърция. Повече информация може да получите на телефон: +359 877 737 838.
Мога ли да направя заявка за почистване от днес за днес/утре?

Обадете ни се, ще обсъдим вашият проблем. Изпълняваме поръчки, както от днес за днес, така и от днес за утре. Експресни и бързи поръчки предлагаме до изчерпване капацитета от работна ръка и времеви диапазон.
Колко време ще ви е необходимо за да ми изперете 3 местен диван?

Това зависи от вида на дивана (тапицерията му) и вида на замърсяването по дамаската. Пране на диван с дамаска от плат и с до три седящи места, отнема между 20 и 40 минути при нужда от освежаване. При нужда от основно (дълбоко) почистване, времето може да достигне час и половина.
За колко време съхнат мебелите и матраците след изпиране?

Съществуват твърде много видове и различни, като процес на тъкане дамаски. Тук дори главният фактор не е технологията на почистване. Ако помещението с изпраните мебели е проветриво и просторно, то това е много по-сериозен фактор за по-бързото изсъхване на изпраните дамаски. Тапицерия от изкуствени влакна съхне по-бързо, от естествени материали - по-бавно. Няма точно време поради многото фактори оказващи влияние! Има ориентировъчно времеви диапазон, който най-често е между 2 и 24 часа.
Има ли такси които не са включени в цената от 25,00 лeвa за пране на диван с три седящи места?

Да, има такива такси ако: дивана е слино замърсен, няма асансьор в сградата (а вие сте на по-горен етаж), има платен режим на паркиране до обекта и други утежняващи обстоятелства нашата работа. С всички утежнени условия и допълнителни такси, които могат да възникнат, може да се запознаете в официалния ценоразпис на фирма Мебеле ЕООД от тук.
Можете ли да почиствате мека мебел / матраци от миризми?

Да, можем! Освен това ние не "маскираме" лошите миризми по вашите мебели и спални с ароматизатори или други озониращи средства! При тази ситуация използваме ензимни средства, които не бихме нарекли нито почистващ препарат, нито ароматизатор. По същество, това са безвредни за хората и животните микроорганизми, които унищожават (изяждайки) източника на миризма на ниво - молекула. Понякога в почистването слагаме щипка биология, не всичко е химия...
К☼й е най-п⛄дходящия сез❄н за пране на матраците и меките мебели☔

Когато кучето ви "маркира" матрака или детето бутне сока върху дивана осъзнавате, че подходящ сезон няма, както няма значение и температурата навън. Има значение температурата вътре - в имота. Това не е майтап, това са факти от нашата дългогодишна практика, също и извършен мониторинг на клиентската база - клиенти с домашни любимци/деца или без. Ние съветваме клиентите си да извършват професионално пране на меките мебели и матраците поне 2 пъти годишно, сезона изберете вие.
Правите ли почистване на кожени гарнитури?

Освен пране на мека мебел и матраци с дамаска от плат, фирмата ни предлага и професионално почистване на кожени мебели с естествена и изкуствена тапицерия.
call