📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД Услуги Пране на мека мебел и матраци

Машинно пране на дамаски

Кои дамаски подлежат на машинно пране?

Успешно обработваме около 95% от материйте за масовите дивани и матраци. Ето кратък списък с дамаските които подлежат на машинно пране:

  • Синтетични облицовки - направени от полиамид, найлон, други синтетични влакна, акрил, полиестер
  • Естествени дамаски - изработени от вълна, лен, коноп, памук и други
  • Изкуствени дамаски - това са материи с изкуствен произход, т.е. произведени са след първоначална промишлена обработка на други естествени суровини.

Кои повърхности на диваните и матраците подлежат на машинно пране?

Машинното пране на дивани и матраци включва, но не се ограничава до: почистване на всички външно видими повърхности с дамаска, т.е. облегалката, седалката, гърбът на дивана, подлакътниците и лицевата му част при краката (за матраците: всички повърхности с плат под който има пълнеж). Това което не е включено е, пране на декоративни възглавници (ако има такива). Допълнителните декоративни възглавници таксуваме отделно, основно причините са 2:

  • Не всеки диван има допълнителни декоративни възглавници в окомплектовката си, съответно няма как цената за тези които имат и тези които нямат да бъде еднаква
  • Ако към вашият диван има допълнителни декоративни възглавници, то това означава повече изразходвани препарати, усилия и време за работа, респективно по-висока цена за почистването му

› към услугата пране на мека мебелcall