📌 ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА НА ФИРМА МЕБЕЛЕ ЕООД: ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ И ПРАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ! ТОЗИ САЙТ НЕ СЪБИРА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СВОИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ И НЕ ПОСТАВЯ БИСКВИТКИ НА УСТРОЙСТВАТА ВИ. ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД Услуги

Почистване от стари мебели

Транспортиране и извозване на мебели Извършваме изнасяне и извозване на стари корпусни и меки мебели до депо. Разполагаме със собствен транспорт, носачи и техници при разглобяването, изнасянето и извозването на остаряло обзавеждане до сметище. Приемаме за изхвърляне всякаква стара мека мебел, корпусни мебели и друго едро обзавеждане, разглобяваме, изнасяме и транспортираме до депо за отпадъци.

Разглобяване и сортиране

Разглобяваме старите ви мебели преди да ги откараме към депо, това позволява по-лесно изнасяне и транспортиране на повече мебели към сметището. Приемаме за извозване следните мебели и оборудване:

  • Корпусни мебели - шкафове, ракли, бюра, етажерки, кухненско обзавеждане, гардероби, столове и други
  • Мека мебел - матраци, дивани, канапета, всякакви гарнитури, фотьойли, табуретки, столове, кресла и други
  • Електро уреди - перални, сушилни, печки, бойлери, хладилници, фризери, микровълнови и други

Изнасяне на обзавеждане

Професионални носачи ще се заемат с изнасянето на остарялото ви обзавеждане, местим висчко внимателно за да избегнем щети по време на процеса по изнасяне. Изнасяме стари мебели и уреди с асансьор и пеша по стълбища.

Транспортиране и извозване

Разполагаме със собствени транспортни средства, извозваме стари мебели с тегло до 1.5t. (тон и половина, 1500кг.). Укрепваме всички мебели преди да поемем към сметище, не разпиляваме и не изхвърляме старото обзавеждане на нерегламентирани места. Доверете се на професионалисти в областта на извозването до депо на стари мебели и обзавеждане. Цените които даваме са крайни с включени такси сметище. Не се пазарим и не увъртаме когато се договаряме за цените за извозване.

Актуални цени за изнасяне и извозване на стари мебели и обзавеждане може да получите на телефон 0877 737 838.call