📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД Услуги

Обезмирисяване на мека мебел

Поява на миризми и чести проблеми с дамаските

Появата на миризми по някои части на дамаските е често срещан проблем при меката мебел и матраците. Причините за това може да са много, а най-често хората не са наясно, че ликвидирането на миризми не се прави с ароматизатори.

Т.е. миризми не се убиват с други миризми!

Ние извършваме обезмирисяване на мека мебел и матраци, като най-често попадаме на следните проблеми с дамаски:

  • "Маркирани" дивани и матраци от домашни любимци
  • Опушени дамаски в следствие на пожар
  • Мухлясал матрак или мека мебел заради влага
  • Мебели стояли дълго време на склад, по мазета или в помещения със застоял въздух

Ако дивана или матрака ви са купени скоро, но се е появила неприятна миризма от тях, няма място за притеснение, ние от фирма Мебеле ЕООД имаме по-евтино решение от купуването на нови мебели.

Как отстраняваме миризми?

Понякога прането на мека мебел или матрак не може да ви реши текущи проблеми с миризми, като причината за това е много проста. Масовите препарати за пране на дамаски не отговарят на условията, а това се дължи на факта, че в повечето препарати за дамаски има вещества които са за отстраняване на петна, но не и на миризми.

Фирма Мебеле ЕООД решава проблема с неприятните миризми, като използва безвредни препарати за унищожаването им. Ползваме специални ензими чиято роля е да се хранят с миризми, на практика това са живи микроорганизми, абсолютно безвредни за хората, малките деца и домашните ви любимци.

Ако желаете да получите повече информация за процеса по обезмирисяване на мека мебел, свържете се с нас на посочения телефон в секция контакти.call