📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД

Почистване за фирми

Почистване на мека мебел за бизнеса

В един модерен Свят и постоянно развиваща се икономика, отношения като "B2B" (бизнес ту бизнес) са нещо нормално. Градим добри партньорски взаимоотношения с други фирми, предлагащи стоки или услуги. Накратко сме отворени да правим бизнес с бизнеса (би ту би).

Услугите ни за професионално почистване на мека мебел се радват на особено голям интерес от други бизнеси, решили да изведат подобни тежки задачи към външни фирми (аутсорсинг). Когато една фирма ни възложи задачите по почистване, по всяка вероятност тя иска:

  • Да освободи ресурси които да подпомогнат основната дейност на компанията;
  • Да прехвърли някои възможни рискове;
  • Да спести средства;
  • Да повиши качеството на собственото си производство или услуга или ползва външна компетенция.

Каквато и да е причината ние от фирма Мебеле ЕООД сме насреща за да обсъдим всяко ваше желание за сътрудничество или текущ проблем свързан с почистването. Обадете ни се още днес!
Кои бизнеси ни се довериха?

Към момента работим с голяма част от бизнеса в страната, довериха ни се фирми от следните браншове:

  • Ресторантьорство;
  • Хотелиерство;
  • Бизнеси организиращи събития.Почистване на мека мебел за ресторанти и барове

Почистване на мека мебел в ресторант

✆ 0877 737 838

Имаме огромен опит с почистването на мека мебел за ресторанти и нощни заведения, няма да ви изненадаме ако ви кажем, че меката мебел в ресторантите се чисти по-трудно, но не е невъзможно!

Ако имате проблеми с отстраняването на петна от дамаската на диваните и сепаретата, обадете ни се за консултация, при желание от ваша страна, ще направим оглед, а защо не и демонстрация.

Успешно премахваме петна от храни и напитки от сепарета, кресла, канапета, столове и други мебели.

Почистване на мека мебел за офиси

Почистване на мека мебел в конферентна зала

✆ 0877 737 838

Голяма част от офис обзавеждането на фирмите се изразява именно в работните места, ръка за ръка всяко работно място върви с офис стол. Почистваме сгъваеми столове, столове на колелца, столове с масички.

Извършваме бързо и качествено почистване на мека мебел за офиси на малки и големи фирми, като не се ограничаваме само до почистване на тапицираните столове.

Успешно почистваме диваните и фотьойлите с дамаска в кабинети и зали за провеждане на обучения (конферентни зали).

Почистване на мека мебел в вунгала и къщи за гости

Почистване на матраци в бунгало

✆ 0877 737 838

Когато става въпрос за по обемни поръчки при почистване на мека мебел, бунгалата и къщите за гости са основен източник при подаването на работа.

Матраци, дивани, канапета, столове, табуретки, големият поток от хора успява да сътвори истински миш-маш от петна по тапицериите на меката мебел. Редовно се намесваме при отстраняването на различни замърсявания и обезпрашаване на меките мебели.

По тези места почистването на мебели става най-много два пъти в годината, мръсотията се наслагва и бива отстранявана много трудно дори и с най-добрите машини за пране на дамаски.

Почистване на мека мебел в спа комплекси и хотели

Почистване на мека мебел в спа комплекс

✆ 0877 737 838

Най-голямо разнообразие от поръчки за почистване на мека мебел идва именно от хотелите и Спа комплексите. Почистваме меката мебел в стаите, лобитата, ресторанта.

Ако сте хотелиер и имате проблеми с поддръжката на дамаските, обадете ни се! Във фирма Мебеле ЕООД сме разработили перфектни програми за абонаментно почистване на мека мебел. Изчисляваме натовареността на хотела Ви, определяме дамаската и податливоста и към замърсяване, изготвяме план за абонаментно почистване разпределен адекватно във времето, за да ви спести средства и усилия.

call