📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД Услуги Пране на мека мебел и матраци

Изплакване

Пране на мека мебел: как го правим? Стъпка № 4: Изплакване

Ален Младенов изплаква дамаската от препарати
Система за изплакване: Ghibli, лице: Ален Младенов, матрак: Ikea

След предварителното третиране на дамаската с препарати и шампонирането и, ние изсмукваме отложената мръсотия от тапицерията, като започваме процес по изплакване с чиста вода. Този процес извършваме с професионална екстракторна водосмукачка.

Важно е да отбележим, че в България екстракторните водосмукачки масово биват използвани от фирмите за почистване за директно изпиране на меката мебел, което обаче не включва така важният процес на изплакване.

До какво би довело това?

Когато услугата "пране на мека мебел" се извърши без изплакване, по обработената тапицерия остават препарати които засъхват, това може да доведе до бъдещи проблеми за плата и като цяло за меката мебел, а именно:

  • по-бързо захабяване;
  • по-бързо зацапване;
  • по-бързо износване

Това е основна причина в Мебеле ЕООД да разгеждаме основното почистване на мека мебел в няколко стъпки, като отделни процеси. По този начин и клиента добива повече яснота, когато си поръчва пране на дивана освен, че получава една професионално завършена услуга за почистване.

← обратно към началната страница

← към стъпка № 3

→ към услугата пране на мека мебелcall