Изплакване на мека мебел

✆ 0877 737 838
Професионално почистване за фирми и частни лица Как го правим?Изплакване на мека мебел

Как почистваме мека мебел? Стъпка № 4: Изплакване на дамаската от препарати

Екстракторна прахосмукачка за изплакване на третирани с препарати дамаскиСлед предварителното третиране на дамаската с препарати и шампонирането и, ние изсмукваме отложената мръсотия от тапицерията, като започваме процес по изплакване с чиста вода. Този процес извършваме с професионална екстракторна водосмукачка.

Важно е да отбележим, че в България екстракторните водосмукачки масово биват използвани от фирмите за почистване за директно изпиране на меката мебел, което обаче не включва така важният процес на изплакване.

До какво би довело това?

Когато услугата "пране на мека мебел" се извърши без изплакване, по обработената тапицерия остават препарати които засъхват, това може да доведе до бъдещи проблеми за плата и като цяло за меката мебел, а именно:

  • по-бързо захабяване;
  • по-бързо зацапване;
  • по-бързо износване

Това е основна причина в Мебеле ЕООД да разгеждаме основното почистване на мека мебел в няколко стъпки, като отделни процеси. По този начин и клиента добива повече яснота, когато си поръчва пране на дивана освен, че получава една професионално завършена услуга за почистване.

← обратно към всички стъпки

← към стъпка № 3