📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД Услуги Пране на мека мебел и матраци

Шампониране

Пране на мека мебел: как го правим? Стъпка № 3: Шампониране на дамаската

шампониране на дамаските с електрически четки
Шампониране на дамаските с електрически четки, лице: Ален Младенов, матрак: Ikea

След обезпрашаването на дамаската и нанасянето на препарат по нейната повърхност, идва ред на процеса по шампониране.

Разтъркването на всяка част от тапицерията на мека мебел при почистването и, е задължителен процес. Процеса на разтъркване ние наричаме "шампониране" и го прилагаме винаги когато извършваме пране на мека мебел и матраци.

Разполагаме със специализиран електрически уред на, който се поставят четки с естествен косъм. След избор на подходящ за дамаската накрайник, преминаваме към разчеткване (шампониране) на предварително подготвените материи.

Ако желаете изгледайте едноминутно видео за шампониране на дамаска:


Защо го правим по този начин?

През годините сме изучавали много платове за дивани и матраци, както и това как препаратите реагират на тях. Тествали сме ги на триене с четки, на накисване с препарати и на мощен ваккум. Ето какво сме установили...

За да се извърши качествено пране на мека мебел има процеси които трябва стриктно да се спазват. Ако бъде пропусната някоя от стъпките които ние от фирма Мебеле сме създали като критерии и стандарт, съществува не малък риск да изгубим своето време, както и това на клиента, с лошо почистена мека мебел.

Може ли една мека мебел да бъде почистена без да се обезпраши, без да се ползва препарат за дамаски, без да се разтърка или пък без да се изплакне?

Отговорът може да бъде само един и той е: НЕ!


← към стъпка № 2

→ към стъпка № 4

→ към услугата пране на мека мебелcall