📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД Услуги Пране на мека мебел и матраци

Третиране с препарати

Пране на мека мебел: как го правим? Стъпка № 2: Третиране на дамаската с препарати

Хаотичното и не добре обмислено използване на различни препарати за дамаски, с цел почистване на меката мебел определено е лоша идея.

Ако нямате никакви познания за текстила, различните материй и как химията действа на определени петна или група от такива, то по-добре не се захващайте с почистване на мека мебел в домашни условия.

Повечето хора не са наясно, но за успешното третиране на дамаски с препарат, е желателно същите да бъдат предварително навлажнени с вода, а не напълно сухи.

В Мебеле ЕООД използваме препарати за почистване на текстилни повърхности с професионална насоченост, с ясна цел и предназначение, същите сме подредили в няколко групи:

→ Разтворители - спомагат за бързото разтваряне на различни видове петна;
→ Бактерицидни - използват се при нужда от обезмирисяване;
→ Дезинфектанти - широк обхват на действие, отстраняване на гъбички, включително мухъл;
→ Ароматизатори - ароматизират тапицериите на мебели и цели помещения;
→ Неутрализанти - използват се при неутрализиране на използвани преди това препарати от друга група;
→ Избелители - познати още като белина, прекис и т.н., с тях се работи под специален контрол!

Нанасяне и действие

Ален Младенов нанася препарат за пране на матраци
Система за препарат: Gloria, лице: Ален Младенов, матрак: Ikea

Разполагаме със специализиран уред в които предварително приготвяме необходимият ни разтвор с препарат! С негова помощ можем да нанасяме готовата субстанция абсолютно равномерно, по цялата дамаска на канапе, матрак или каквато и да е мека мебел. Така си гарантираме добро взаимодействие на препарата с дамаската, за да нямаме проблеми при последващите действия свързани с почистването на меката мебел.

Използвайки правилните препарати, по правилният начин, в съчетание с добре обмислени последващи действия, почистването на мека мебел от Мебеле Ви гарантира перфектни резултати, защото ако другите фирми "Знаят как"

то "Ние го можем!"

Нива на опасност и приложение

Всички препарати които използваме са с над 99% биоразградимост във водна среда, намират широко приложение при почистване и пране в болници, ясли, училища и други.

Сертифицирани са от Световни организации и са проверени за опасни вещества преди да бъдат пуснати на пазара! В ежедневието си работим без маски и ръкавици, не защото пестим, а защото химията която използваме е щадяща както за вас, вашите кресла и матраци, така и за нашите служители!

← към стъпка № 1

→ към стъпка № 3

→ към услугата пране на мека мебелcall