Мебеле ЕООД »

За нас

Екип Фирма Мебеле ЕООД стартира дейност през месец август 2016 година. Фирмата е българска и оперира на територията на Република България. Към момента предлагаме професионални почистващи услуги само за град София, но планираме в бъдеще да покрием и други по-големи градове в страната.

Не копираме и не се учим от другите фирми за почистване, ние сме изградили свои собствени стандарти и сме разработили уникални системи за услугите които предлагаме. Това е основна причина да смятаме, че няма да намерите нещо по-добро извън сайта Mebele.bg, що се отнася до професионално почистване на мека мебел.

Стандарти във фирма Мебеле ЕООД

Стандартите които градим и прилагаме са важни за доброто бъдеще и развитие на фирмата ни. Тяхната цел е да осигурят на клиента качествена услуга за почистване на адекватна цена. Ние не пестим средства за обучение на персонала и вярваме, че високата добавена стойност на услугите, ще ни направи предпочитаната фирма за почистване в бъдещ план.


Гарантираме Ви, че в нашият сайт ще намерите професионални услуги за почистване на мека мебел, на добри цени предвид качеството на услугите ни.

Ние сме доказани специалисти в работата която вършим и не споделяме политиките за "изгодните цени" за сметка на качеството, както правят някои колеги от други фирми за почистване! Нашият официален ценоразпис може да намерите тук.