📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД

Фирма за почистване Мебеле ЕООД (mebele.bg) - За нас

ЕкипФирма "Мебеле" ЕООД стартира дейност през месец август 2016 година. Фирмата е регистрирана в Република България и към момента предлагаме професионални почистващи услуги, както в град София, така и в почти всички други областни градове.

Не копираме от другите фирми за почистване, ние сме изградили свои собствени стандарти и сме разработили уникални системи за услугите, които предлагаме. Това е основна причина да смятаме, че няма да намерите нещо по-добро извън сайта Mebele.bg, що се отнася до професионално почистване на мека мебел.
Стандарти във фирма "Мебеле" ЕООД

Стандартите които градим и прилагаме са важни за доброто бъдеще и развитие на фирмата ни. Тяхната цел е да осигурят на клиента качествена услуга за почистване на адекватна цена. Ние не пестим средства за обучение на персонала и вярваме, че високата добавена стойност на услугите, ще ни направи предпочитаната фирма за почистване в бъдещ план.


Гарантираме Ви, че в нашият сайт ще намерите професионални услуги за почистване на мека мебел, на добри цени предвид качеството на услугите ни.

Ние сме доказани специалисти в работата която вършим и не споделяме политиките за "изгодните цени" за сметка на качеството, както правят някои колеги от други фирми за почистване! Нашият официален ценоразпис може да намерите тук.
call