📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД » Блог »

Черни котараци с лъскави мустаци, цапат ми дивана фирма аз ще хвана

Черни котараци с лъскави мустаци сгряват ме със вино, пращам ги на кино, мац пис пис пис. Не е нужно да пращате домашните любимци на кино ако са изцапали холовата гарнитура. Като цяло нито кучета, нито котета имат работа по диваните, но това е някак личен избор на стопанина къде да пуска и къде не домашните любимци. Всеки сам решава какъв достъп да дава на кучето или котарака, понякога обаче домашните любимци сами решават и не ни оставят избор.

Soni from Vetrenski цапа си дивана
Soni from Vetrenski

Ако сте с домашен любимец който сам решава какво може и какво не, запишете си номера на фирмата ни за почистване на мека мебел, можем да ви бъдем полезни: 0877 737 838.

Извършваме професионално почистване на всякаква мека мебел и матраци, като почистваме дамаските от козина, петна от лапи, стомашни сокове, урина и други замърсявания. Справяме се отлично и с отстраняване на миризми от мебелите.

Съжителствам с 3 кучета и 1 котка!

Не бих определил имота в който живея за нечист или разхвърлян, съжителството с домашни любимци е приятно, но изисква грижи. Това прави навременното почистване силно препоръчително:

  • Отстранявам козината от диваните редовно, не чакам да се наслои
  • Периодично изпирам дамаските на мебелите
  • Периодично извършвам почистване на дивана с обезмирисител

В тази статия са използвани фрази или цели изречения от песента "Черни котараци" на Миленита.
Дата16.10.2019 Час19:08 Етикетидомашни любимци, холова гарнитура, дивани, мека мебел, почистване, пране АвторМебеле ЕООДcall