📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД » Блог »

Уреди за почистване на мека мебел без които никоя фирма не може

Фирмите за почистване използват много разнообразни уреди когато почистват мека мебел. За да се изберат подходящи уреди за почистване на мебелите, трябва първо да сме наясно какви мебели ще чистим. Ако ще почистваме диван с дамаска от плат, избираме само почистващите уреди подходящи за изпиране на диван с дамаска.

Екстракторна перяща прахосмукачка
Екстракторна перяща прахосмукачка, използва се при различни процеси на услугата пране на мека мебел.

Уреди за пране на мека мебел

Като цяло има няколко уреда за пране на мека мебел без които никоя фирма за почистване не може да се справи така, че да ви впечатли с добър резултат. Ще изброим част от тях:

  • Екстракторна перяща прахосмукачка - уред за извличане и отстраняване на петна, ползва се още и при изплакване на дамаските
  • Роторна машина с различни четки - уред за шампониране на дамаски при пране на мека мебел
  • Съд с помпа за препарат под налягане - този уред също приспада към необходимите машини и консумативи при почистването на мека мебел, с негова помощ се нанася препарат по дамаските на диваните

Фирма за почистване Мебеле ЕООД използва уреди за професионално почистване и пране на мека мебел, всички те са съобразени с редица изисквания и са преминали различни тестове преди пускане на пазра. Когато почистваме вашите мебели, ние се стараем да постигнем максимални резултати, а това няма как да стане без някои уреди и машини за почистване!

Вижте какви уреди използваме при услугата за пране на мека мебел от тук.

Дата05.03.2019 Час12:23 Етикетиуреди, почистване, мека мебел, пране, фирма, дивани АвторМебеле ЕООДcall