📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД » Блог »

Защо цените за пране на дивани в София се различават от тези в другите градове?

кадър от услугата пране на дивани в софия
Снимка: Мебеле ЕООД град София, кадър от услугата "Пране на дивани"

Като цяло може би сте забелязали, че икономиката в България се различава макар и малко в зависимост от това в кой град се намирате. Когато сравняваме услуга в град София с нейният аналог в град Монтана, ценовите разлики може да бъдат и по-големи, не точно това обаче е днешната тема...

Тук ще разгледаме по-скоро въпроса защо цените ни за пране на дивани в София се различават с тези за същата услуга, но в друг град. На пръв поглед става въпрос за една и съща услуга, но ние не разполагаме с филиали във всеки град на страната. Седалището на фирма Мебеле ЕООД е в София, всички автомобили, машини и работници са в Столицата.

Де факто, нашата фирма извършва една и съща услуга, но когато трябва това да стане извън седалището на фирмата възникват разходи, които се отразяват върху крайната цена за клиента:

  • Средства за гориво необходимо за транспорт от точка "А", която винаги е град София, до точка "Б" и обратно.
  • Средства за нощуване на персонала
  • Средства за охраняем паркинг за автомобила и техниката
  • Командировъчни като цяло

Реално ако имате нужда от изпиране на един диван и живеете в Хасково, икономически няма да има голяма полза ако направите поръчка при нас.

Ако сте хотел, хижа или къща за гости?

Ако сте където и да е извън София, но сте притежател на хотел, вила за гости или друг вид помещение за настаняване на хора, се предполага, че имате по-голям обем от мебели за почистване.

Освен това ако сте домакин, предлагате нощувки, храна и охраняем паркинг, може би се досещате как вече нещата сами се навръзват и чисто финансово би се обосновало да направите поръчка за почистване от нашата фирма. При такива обстоятелства единствената допълнителна сума която ще платите за услуга по пране на дивани е цената за изразходваното гориво от точка А до точка Б и обратно.

Дата12.06.2019 Час08:18 Етикети мебели, услуга, пране, дивани, София, цени, почистване АвторМебеле ЕООДcall