📌 ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА НА ФИРМА МЕБЕЛЕ ЕООД: ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ И ПРАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ! ТОЗИ САЙТ НЕ СЪБИРА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СВОИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ И НЕ ПОСТАВЯ БИСКВИТКИ НА УСТРОЙСТВАТА ВИ. ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД » Блог »

Преди да изхвърлите диваните помислете за пране

Изхвърлен диван на централен булевард в София
Не изхвърляйте дивана си ако е здрав. Опитайте да го изперете, продадете или подарите.

Има няколко повода поради, които може да ви хрумне да изхвърлите стария си диван, а един от тях е защото вече е много мръсен. Разбира се подмяната на стария и мръсен диван, може да стане лесно закупувайки нов, но има няколко причини заради, които си струва да прочетете тази статия до край. Това може не само да ви спести пари за нов диван, но и да ви промени мирогледа за това, как е добре да се поддържа чистотата на дивана. Ето няколко факта, които трябва да натиснат спирачката и да помислите първо за почистване на дивана:

  • Стария диван може да бъде изпран от фирма за почистване, която е в състояние да го върне в първоначален (магазинен) вид. Това обаче зависи най-вече от това, каква е неговата дамаска.
  • Към днешна дата на планетата има достатъчно много отпадък, най-лесно е да изхвърлите дивана си до кофите пред блока.
  • В масовия случай дамаските, които биват използвани за направата на мека мебел (поне към днешна дата), са по-нискокачествени от тези, които се използваха преди 15 години.
  • Ако седалките на дивана са просто изцапани, но не са пропаднали, скъсани или много раздърпани - помислете за пране на дивана, а не за смяна.
  • Ако сте наемодател, много зависи на какви хора отдавате имота си под наем. Масово наемателите не пазят меката мебел (не всички), Отделете средства за почистване на дивана, в дългосрочен план този вариант е по-подходящ от смяната му след всеки наемател.

Ако все още не вярвате, че диваните ви могат да изглеждат добре само с едно почистване, вижте тежки случаи на много мръсни дивани, които ние от фирма Мебеле ЕООД сме успяли да върнем към живота чрез нашата услуга пране на дивани:
Клиенти които дадоха втори шанс на диваните си

Тук ще видите снимки на много мръсни дивани. Ако желаете да видите как изглежда даден диван след нашата намеса, кликнете върху снимката за да видите ефекта от почистването. Това е ефекта Mebele!

Изцапана облегалка на диван
Облегалката на този диван е изцапана от пигмента на тъмни дрехи. Почистването на този вид замърсяване е изключително трудно, но не и невъзможно.
Този диван е силно замърсен от кучешка козина, но ще го изперем
Силно замърсен диван с облегалка и подлакътници. Кучешката козина се е набила на вътре в дамаската, освен почистване на дивана беше извършено обезмирисяване на дамаската.

Дата26.02.2023 Час11:18 Етикетидивани, петна, дамаска, почистване, пране, мека мебел АвторМебеле ЕООД
call