📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД » Блог »

СЕЗОН 2019: Пране на мека мебел от София до Резово

екипа ни за почистване извън Столицата бе командирован от София за Резово
Екипите ни за почистване не са големи, но се справят еднакво добре и на малки и на големи разстояния!

Нормално е да си фирма която извършва услуги на местно ниво, тогава просто обслужваш местния пазар. Сезон 2019 ни поднесе приятна изненада в лицето на град Резово, Това, че седалището на фирмата ни е в София по никакъв начин не притесни хотелиер от Резово да се възползва от услугите ни! Ако се чудите дали има фирми за почистване в Бургас, да има! Професионализмът обаче явно ни личи чак от Резово, за да ни пожелаят чак от там, а това може само да ни радва.

Местен хотелиер от Резово ни възложи основно почистване на всичката налична мека мебел и матраци. За нас това бе една уникална поръчка, не се случва всеки ден някой да ни кани по градовете за да му изперем диваните и матраците, обикновено хората си викат фирми за почистване на местно ниво, от най-близкия град.

Границата на България с Турция при река Резовска, град Резово
Границата на България с Турция при река Резовска, град Резово

Реално към момента, нямаме възможност да се разпрострем из цялата страна, но въпреки всичко това никога не ни е спирало да извършваме услугите си и в други градове извън Столицата. Просто е необходимо да имате повечко мебели за почистване, за да е обоснован разхода за гориво, който всещност вие клиентите поемате, когато ви гостуваме за почистване.

Пране на 46 матрака и 18 дивана за ден и половина

изпраните матраци в чиято структура има мемори пяна, изсъхват до 8 часа по-бавно
Хотели много, качествено почистване - Мебеле ЕООД, когато километрите нямат значение!

Не се хвалим с бързата си реакция. Знаете, че в нашата фирма никога не сме бързали да си ходим от обекта, на първо място гледаме да си свършим работата по най-добрия начин, така правят професионалистите, а ние доказахме, че сме едни от най-добрите при прането на мека мебел и матраци в страната.

Реално капацитета с който бяхме отпътували от София към Резово, ни позволи да си свършим работата предсрочно, че дори ни остана време за разходка по турската граница и дори бърз плаж.

Командировка от един екип успя да изпере 46 матрака и 18 дивана в рамките на само ден и половина. Искаме да уточним, че и нашият домакин помогна много с доставката на чиста и топла вода, както и с изхвърлянето на мръсната. Просто човека неискаше мръсната вода от прането да се излива по тоалетните на хотела и правеше курсове за да я изнася и изсипва навън, е той си знае! Дето се казва... който плаща, той поръчва музиката!

Ако сте в хотелиерския бранш и имате нужда от почистване на мека мебел и матраци, обадете ни се за консултация, ние нямаме проблем да дойдем от София до вашият хотел, където и да се намира той. Ще изготвим индивидуална оферта според нуждите и капацитета на поръчката, очакваме Ви!

Дата14.09.2019 Час14:18 Етикети СЕЗОН 2019, фирма, почистване, мека мебел, пране, дивани, матраци, София, Резово АвторМебеле ЕООДcall