📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД » Блог »

Мнения от клиентите ни за услугата пране на дивани

Мнения за пране на дивани Мнения: Мебеле ЕООД
5582
Вижте мнения от клиенти на услугата "Пране на дивани", от фирма за почистване Мебеле ЕООД.

Дойде ред малко да се похвалим или по точно да направим рекапитулация на кампанията "Мнения на клиенти" за услугата "Пране на дивани". На 1 ноемрви 2018г. започнахме кампания, която продължи до 15 февруари 2019г. Освен с не леката ни работа по почистване и пране, екипите на фирмата бяха нагърбени с допълнителна задача! Да разговарят с всеки клиент поръчал пране на диван или друга мека мебел, като го помолят да сподели впечатленията си и да постави оценка за нашата работа в Интернет.

Потребителите в България много лесно пишат негативни мнения и поставят слаби оценки на продукти или услуги, в същото време когато са доволни не си правят труда да напишат мнение...

Смеем да твърдим, че кампанията "мнения на клиенти" приключи повече от добре за нас. Отново поясняваме, че става дума само за услуги касаещи пране на дивани. Високият резултат на отзовалите се, вероятно се дължи на приповдигнатия дух у хората покрай Коледните празници, именно за това се спряхме и на този период за кампанията ни.

Всички обслужени клиенти в периода 1.11.2018г. - 15.2.2019г. бяха помолени да коментират и поставят оценка на работата ни, като за целта избрахме това да става в най-голямата Интернет платформа Гугъл. Вижте резултата от кампанията.

Резултат от кампанията "Мнения на клиенти" за услугата "Пране на дивани" от фирма Мебеле ЕООД

Мнения на клиенти за Мебеле ЕООД в платформата Google
Вижте всички мнения за Мебеле ЕООД в платформата Google на този линк
  • Обслужени клиенти за периода - 116
  • Насърчени да напряват коментар и да поставят оценка на работата ни - 104
  • Общо поставили мнение или оценка - 33
  • Клиенти поставили мнение с оценка - 17
  • Клиенти дали само оценка, без мнение - 16

Фирма за почистване Мебеле ЕООД благодари на всички поставили коментар или оценка. Опитваме да отговаряме на всеки клиент подал мнение, оценка, оплакване или похвала. Изключително се радваме на постигнатия успех, но той нямаше да е това, което е, без вас - клиентите!

Екипа на фирма Мебеле ЕООД, желае успех в начинанията на всички свои текущи и бъдещи клиенти!

Дата23.02.2019 Час22:27 Етикетидобра, услуга, фирма, мнения, пране, дивани АвторМебеле ЕООДcall