📌 ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА НА ФИРМА МЕБЕЛЕ ЕООД: ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ И ПРАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ! ТОЗИ САЙТ НЕ СЪБИРА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СВОИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ И НЕ ПОСТАВЯ БИСКВИТКИ НА УСТРОЙСТВАТА ВИ. ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД » Блог »

Пране на дивани и матраци преди раждане 🚼, отстъпки за бг мами от фирма за почистване Мебеле

Фирма за почистване Мебеле ЕООД стартира своя да го наречем кауза, с различни отстъпки от базовите цени за пране на дивани и други меки мебели. Важно е да подчертаем, че става въпрос за бъдещите БГ мами, т.е. такива на, които им предстои да родят.

Как да се възползвате от отстъпката?

Както всяка промоция, намаление и т.н. така и ние имаме някои критерии според, които ще правим намаление от цената за почистване на дивани, матраци и друга мека мебел за бъдещите майки. Не е нужно представяне на снимка от видеозон с актуална дата, но имайте предвид следното:

Мама Никол, татко Ален и принцеса Леа
  • Отстъпката важи само за клиенти живущи в град София
  • Отстъпката важи за услугите "пране на дивани", "пране на мека мебел" и "пране на матраци"
  • Само за бъдещи майки
  • Отстъпката не може да се съчетава с други текущи промоции и намаления ако има такива
  • Ползването на намаление от цената за почистване може да става веднъж месечно
  • Период на промоцията от публикуването на тази статия до 11.07.2020г.

Размер на отстъпката

дата: 11.07.2019г., час: 13:53, пол: женски, ръст: 50см, тегло: 3100гр.

Окончателната отстъпка за пране на дивани, матраци и мека мебел се изчислява след натрупаната сума по нашият официален ценоразспис, след което има не един, а цели два бонуса:

  • При услугата "пране на дивани" и "пране на матраци" (дивани и матраци с всякаква форма и размер), отстъпката е в размер на 11% за всеки брой
  • При услугата "пране на мека мебел" което включва, но не се ограничава до: столове, табуретки, кресла, фотьойли, пейки и други отстъпката е в размер на 7% за всеки брой
  • При микс от услуги за изпиране на мебели и матраци с обща стойност надхвърляща 100.00лв. отстъпката бива фиксирана на 20.19лв.

Как извършваме пране на дивани, матраци и мека мебел?

Екип на фирма за почистване Мебеле ЕООД Екипите на фирма за почистване Мебеле ЕООД са оборудвани с машини и препарати за професионално почистване за всяка нужда или повод. Хората ни разполагат с необходимият опит и качества за да реагират и подходят адекватно при почистването на всякакъв тип мека мебел, при всякакви обстоятелства. Работим с добре изпитани, безвредни, сертифицирани и абсолютно безопасни препарати за почистване.

Ако сте бъдеща майка не се колебайте да ни потърсите при нужда от почистване на мека мебел или матрак, за нас почистването с безвредни и еко-съобразни "препарати" винаги е било и ще бъде приоритет! Повече информация за услугите свързани с почистване преди раждане може да получите на телефона посочен в секция контакти или да прочетете на тази страница.

Екипа на фирма Мебеле ЕООД подкрепя всички български настоящи майки, а на бъдещите пожелава лека и безпроблемна бременност!

Дата25.07.2019 Час00:56 Етикетипране, дивани, преди раждане, БГ мама, фирма, почистване, професионално почистване, мека мебел, дамаска, отстъпка АвторМебеле ЕООДcall