Последно от блога » Пране на диваните преди раждане, отстъпки за БГ мами от фирма за почистване "Мебеле" ЕООД

Мебеле ЕООД » Блог »

Пране на диваните преди раждане, отстъпки за БГ мами от фирма за почистване Мебеле

Леа Ален Младенова и Ален Младенов
Леа Ален Младенова и Ален Младенов

Поводът за тази статия е невероятен!!! На 11.07.2019 година се роди Леа! Ако се питате коя е Леа, това е най-прекрасното бебе, но кой баща или мама би казал друго когато става въпрос за собствената му рожба?

Леа всъщност освен най-прекрасното бебе е първото дете на собственика на фирма за почистване Мебеле ЕООД. Какво следва от тук насетне?

Отстъпка за пране на дивани ако сте бъдеща БГ мама

Фирма за почистване Мебеле ЕООД стартира своя да го наречем кауза, с различни отстъпки от базовите цени за пране на дивани и други меки мебели. Важно е да подчертаем, че става въпрос за бъдещите БГ мами, т.е. такива на които им предстои да родят.

Как да се възползвате от отстъпката?

Както всяка промоция, намаление и т.н. така и ние имаме някои критерии според които ще правим намаление от цената за пране на дивани на бъдещите майки, не е нужно представяне на снимка от видеозон с актуална дата, но имайте предвид следното:

Най-прекрасната БГ мама Никол, татко Ален и принцеса Леа
  • Отстъпката важи само за клиенти живущи в град София
  • Отстъпката важи за услугите "пране на дивани" и "пране на мека мебел"
  • Само за бъдещи мами и татковци
  • Отстъпката не може да се съчетава с други текущи промоции и намаления ако има такива
  • Ползването на намаление от цената за почистване може да става до веднъж месечно
  • Период на промоцията от публикуването на тази статия до 11.07.2020г.

Размер на отстъпката

дата: 11.07.2019г., час: 13:53, пол: женски, ръст: 50см, тегло: 3100гр.

Окончателната отстъпка за пране на дивани и мека мебел се изчислява след натрупаната сума по нашият официален ценоразспис за почистване на мека мебел, след което има не един, а цели два бонуса:

  • При услугата "пране на дивани" (дивани с всякаква форма и размер), отстъпката е в размер на 11% за всеки брой
  • При услугата "пране на мека мебел" което включва, но не се ограничава до: столове, табуретки, кресла, фотьойли, пейки и други отстъпката е в размер на 7% за всеки брой
  • При микс от услуги за изпиране на мебели с обща стойност надхвърляща 100.00лв. отстъпката бива фиксирана на 20.19лв.

Как извършваме прането на дивани и меки мебели

Екип на фирма за почистване Мебеле ЕООД Екипите на фирма за почистване Мебеле ЕООД са оборудвани с машини и препарати за професионално почистване за всяка нужда или повод. Хората ни разполагат с необходимият опит и качества за да реагират и подходят адекватно при почистването на всякакъв тип мека мебел, при всякакви обстоятелства. Работим с добре изпитани, безвредни, сертифицирани и абсолютно безопасни препарати за почистване.

Ако сте бъдеща майка или баща не се колебайте да ни потърсите при нужда от почистване на меките мебели, за нас почистването с безвредни и еко-съобразни "препарати" винаги е било и ще бъде приоритет! Повече информация за услугите свързани с почистване преди раждане може да получите на телефона посочен в секция контакти или да прочетете на тази страница.

Екипа на фирма Мебеле ЕООД подкрепя всички български настоящи майки, а на бъдещите пожелава лека и безпроблемна бременност!

Дата25.07.2019 Час00:56 Етикетипране, дивани, преди раждане, БГ мама, фирма, почистване, професионално почистване, мека мебел, дамаска, отстъпка АвторМебеле ЕООД