!!!ВАЖНО!!! УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ И ПОСЕТИТЕЛИ НА САЙТА, ОТ 01.01.2022Г. ФИРМА МЕБЕЛЕ ЕООД ПРИЕМА И ИЗВЪРШВА ПОРЪЧКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ПРАНЕ, С НОВО УДЪЛЖЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ: ПОН - ПЕТ ОТ 08:00Ч. ДО 20:00Ч. И СЪБОТА - НЕДЕЛЯ ОТ 09:00Ч. ДО 18:00Ч. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОЧИВНИТЕ И НЕРАБОТНИ ДНИ, ЩЕ БЪДЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ОБЯВЯВАНА НА ТАЗИ СТРАНИЦА.

Мебеле ЕООД » Блог »

Почистете бързо и лесно дома от старите мебели

Както вече може би знаете освен с професионално почистване на мека мебел, фирма Мебеле извършва услуги за почистване на помещения от стари мебели и обзавеждане.

Пренасяме билярдна маса без да я разглобяваме
Почистваме помещения от особено големи мебели и вещи

Ако сте се затрупали с овехтяли гарнитури които не подлежат на почистване, ние предлагаме изнасяне и извозване до регламентирано сметище за едро габаритни отпадъци, от холовата гарнитура до билярдната маса и пияното.

Услугата се извършва от опитен персонал, със собствен транспорт и с изключителна прецизност. Ние ценим времето Ви, пазим вашето обзавеждане и се отнасяме към възложените задачи лоялно и отговорно.

Без значение от какво обзавеждане ще разчистваме помещението за което сте ни извикали, ние внимателно ще разглобим и изнесем детайлите за транспортиране. Услугата извършваме дори и при липса на асансьор!

Предлагаме изнасяне на мебелите от дома без асансьор

Пакетирани и палетирани плоскости от мебели
Пакетираме и палетираме мебелите които сме изнесли от дома ви, извозваме ги без да разпиляваме нищо по пътя. Всичко се изхвърля само и единствено на регламентирани за целта места.

Почистването на дом от стари мебели по начало е тежка работа, утежняващи условия като липса на асансьор не ни смущават, но биха завишили цената услугата.

Ако имате въпроси относно услугите за почистване и изнасяне на стари мебели, не се колебайте да ни потърсите: 0877 737 838.

Вижте нормалното ни работно време в секция контакти, или проверете графика ни през почивните и празнични дни от тук.

Дата16.08.2019 Час22:42 Етикетипочистване, дом, стари мебели, фирма, професионално почистване, холова гарнитура АвторМебеле ЕООД

call