📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД » Блог »

Всички услуги за почистване на мека мебел

Висчки услуги за почистване на мека мебел от фирма МебелеПочистването на мека мебел е услуга, която конструктивно бихме могли да разделим на няколко под услуги. В сайта за почистване на мека мебел от фирма Мебеле ще намерите:

  • Измиване на мека мебел - услуга за почистване на кожени мебели;
  • Пране на мека мебел - услуга за почистване на мека мебел с дамаска от плат;
  • Обезмирисяване на мека мебел - услуга за отстраняване на миризми от всякаква мека мебел

Измиване на мека мебел

Почистването на този тип мека мебел, познато още като (измиване на кожени мебели) не бива да се бърка с услугата "пране на мека мебел", това е съвсем друга услуга и методите по които се обработва тапицерия от плат са съвсем различни. Съществена разлика спрямо прането на дамаски от плат е, че кожената мека мебел изсъхва веднага след измиването.

→ към измиване на мека мебел

Пране на мека мебел

Услугата ни за пране на мека мебел и матраци се състои от няколко последвателни процеса. С помощта на специални машини извършваме предварително обезпрашаване и равномерно нанасяне на препарат по дамаските, това е много важно за качественото изпиране както за меката мебел (например: дивани, фотьойли, табуретки, столове), така и при матраците.

→ към пране на мека мебел

Обезмирисяване на мека мебел

Фирма Мебеле ЕООД решава проблема с неприятните миризми, като използва безвредни препарати за унищожаването им. Ползваме специални ензими чиято роля е да се хранят с миризми, на практика това са живи микроорганизми, абсолютно безвредни за хората, малките деца и домашните ви любимци.

→ към обезмирисяване на мека мебел

Дата08.02.2019 Час03:16 Етикетимека мебел, почистване, пране, обезмирисяване, измиване АвторМебеле ЕООДcall