!!!ВАЖНО!!! УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ И ПОСЕТИТЕЛИ НА САЙТА, ОТ 01.01.2022Г. ФИРМА МЕБЕЛЕ ЕООД ПРИЕМА И ИЗВЪРШВА ПОРЪЧКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ПРАНЕ, С НОВО УДЪЛЖЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ: ПОН - ПЕТ ОТ 08:00Ч. ДО 20:00Ч. И СЪБОТА - НЕДЕЛЯ ОТ 09:00Ч. ДО 18:00Ч. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОЧИВНИТЕ И НЕРАБОТНИ ДНИ, ЩЕ БЪДЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ОБЯВЯВАНА НА ТАЗИ СТРАНИЦА.

Мебеле ЕООД » Блог »

Как става почистването на матраците през зимата?

Почистване на матраци през зимата
Един от най-важните фактори при почистването на матраци е материята!

Знаете ли, че матраците могат да се почистват целогодишно? А знаете ли, че могат да се изпират целогодишно? Леглото и като цяло спалнята трябва да се почистват и поддържат постоянно, в голяма степен от това зависи добрия сън.

Истината е, че много голяма част от хората пренебрегват този факт поради всякакви причини. Една от най-популярните причини да не си почистите матрака е съмнението, че ако се изпере, ще може да изсъхне бързо! Т.е. тук по-скоро говорим за неинформираност у хората или непрофесионализъм у някои фирми за почистване.

Ние от фирма Мебеле предлагаме модерно почистване като за 21 век, при което правилно изпраните матраци съхнат от 2 до 20-на часа! Точно така, има матраци които дори да бъдат почистени през зимата, съхнат за около 2 часа, не вярвате? Обадете ни се и се уверете сами!

Не чакайте да дойде лятото за да почистите матрака си, не стойте по половин година на мръсна спалня само защото не знаехте, че изпраните от нас матраци съхнат в рамките на часове.

Професионално почистване за вашият матрак през всеки сезон

Изпиране на матраци през студените месеци
Обадете ни се, ние ще почистим професионално вашият матрак по най-добрия начин, без значение от сезона!

Повече информация относно нашите професионални почистващи услуги може да получите на телефон 0877 737 838. Обичайното работно време е налично тук. Тук пък може да следите празничното ни работно време.

Дата27.09.2019 Час18:42 Етикетипране, матраци, почистване, фирма, зимен сезон, професионално почистване АвторМебеле ЕООД

call