📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД » Блог »

Почистване на дома за 60 минути

Как да почистите дома за 1 час?

Възможно ли е да направите почистване на дома за 1 час?Всички искаме да живеем в чиста среда, без отпадъци, прах, мръсотии и лош въздух. Колко често обаче чистим дома си?

В тази статия ще разгледаме вариант за почистване на дома в рамките на 60 минути. Преди да се захванем за работа трябва да знаете, че почистването на дома в такива кратки срокове е възможно само ако го поддържате поне веднъж седмично. Въоръжете се с прахосмукачка, кърпи за бърсане на прах, моп и препарати. Да започваме!

1. Започнете с прахосмукиране на подовите настилки в целият апартамент, стая по стая, разместете диваните, почистете под тях и под матраците, това са местата на които се събира най много прах.
2. След като сте приключили с подовете, поставете на прахосмукачката накрайника за обезпрашаване на мебели, прахосмучете и тях.
3. Съберете боклука от всички кошове за смет и го изкарайте пред входната врата на жилището, вържете плика с боклука за да не "ароматизирате" площадката.
4. Влезте в банята. Първо намокрете стените и фаянса, след което нанесете дезинфектант по мокрите повърхности, оставете препарата да действа. Върнете се обратно в другите помещения и с помощта на препарат и кърпа, избършете прахта от мебелите.
5. Отидете отново в санитарното помещение, разтъркайте предварително третираните с дезинфектант повърхности и изплакнете обилно с топла вода.
6. След като сте изплакнали банята, се връшате отново в стаите, почиствате целият под с моп, връщате мебелите които по-рано разместихте по местата им. Почиствате с мопа, така, че накрая да се озовете отново в банята, за да не си правите стъпки на измития под.
7. Банята вече е почти суха, полирайте душ кабината, умивалника и тоалетната чиния с фина микрофибърна кърпа. Полирайте и плочките по стените. Почистеният под с моп вече е изсъхнал. Готови сте! Колко е часа?

Дата06.02.2019 Час05:40 Етикетидом, прах, мебели, дивани, матраци, почистване АвторМебеле ЕООДcall