📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД » Блог »

Повече за прането на дивани! Време за реакция, почистване и съхнене

Сред услугите за почистване на мека мебел най-ярко отличаващата се, както и най-популярната е "пране на дивани". Хората най-често поръчват изпиране на холен ъглов диван и много по-рядко почистване на друга мека мебел. Тук ще обърнем внимание и ще разгледаме по детайлно най-важните въпроси при прането на дивани.

Най-важното при прането на дивани

Време за реакция при пране на дивани

Фирма Мебеле ЕООД е изградила сериозна рутина при изготвянето на своя график за почистване, както за частни така и за корпоративни ни клиенти. Стремим се да даваме на клиентите си адекватни срокове и да обслужваме бързо адресите без това да се отразява на качеството. Времето за реакция при услугата пране на дивани сме съкратили до минимум, чрез интелигентна система за създаване на график, както и чрез събиране на голям обем от информация за дивана който трябва да почистим. Накратко можем да обслужим клиент в рамките на 2-3 дни от постъпило запитване за почистване.

Колко време е необходимо за почистването на диван?

Прането на мека мебел по домовете е услуга при която времето за почистване зависи от няколко фактора. Каква е дамаската на дивана, какви замърсявания има по нея и от колко време дивана не е почистван преди това. За да обобщим и дадем някаква насока, бихме дали приблизително 1 астрономически час за почистването на холен ъглов диван.

Време за съхнене на изпраните дивани

В нашата фирма има много запитвания за пране на дивани, в голяма част от тях най-важният въпрос който клиентите задават е "Колко време ще съхне дивана след като го изперете?". Екипите които са на терен не рядко са ни съобщавали за клиенти които са им разказвали как преди години е идвала фирма за почистване и след това диваните са съхнели по 2-3 дни! В днешно време и дума неможе да става за такъв времеви диапазон!

Фирма Мебеле ЕООД извършва прането на мека мебел с препарати и машини за професионално почистване, това допълнително допринася и затваря цикъла на една качествена услуга, както при почистването на кожени мебели, така и при прането на дамаски от плат. Ако поръчате машинно изпиране на диваните вкъщи знайте, че ние ще ги изчистим професионално, в най-кратки срокове, а времето за съхнене няма да надхвърли 10 астрономически часа! Мебеле ЕООД дава гаранция за всяка почистена мека мебел!

Повече информация за услугите на фирмата може да получите от посочените телефони в секция контакти.

Дата11.04.2019 Час09:21 Етикетипране, дивани, почистване, мека мебел АвторМебеле ЕООДcall