!!!ВАЖНО!!! УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ И ПОСЕТИТЕЛИ НА САЙТА, ОТ 01.01.2022Г. ФИРМА МЕБЕЛЕ ЕООД ПРИЕМА И ИЗВЪРШВА ПОРЪЧКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ПРАНЕ, С НОВО УДЪЛЖЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ: ПОН - ПЕТ ОТ 08:00Ч. ДО 20:00Ч. И СЪБОТА - НЕДЕЛЯ ОТ 09:00Ч. ДО 18:00Ч. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОЧИВНИТЕ И НЕРАБОТНИ ДНИ, ЩЕ БЪДЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ОБЯВЯВАНА НА ТАЗИ СТРАНИЦА.

Мебеле ЕООД » Блог »

Очаквате бебе? 3 част - Професионално почистване на мека мебел и матраци за по-малко разходи и по-уютен дом

Диваните или матраците винаги имат по някое друго петно, което се опитваме да прикрием с декоративна възглавничка, покривало за мебели или по някакъв друг начин. С течение на времето обаче петната стават повече и не само грозят дома, но могат да ни поставят в неудобна ситуация, когато дойдат гости. Като допълнение, независимо колко чист изглежда домът, ако тапицерията на дивана или матрака изглеждат замърсени или износени, това се отразява на цялостното впечатление за жилището.

Професионално почистване на дивани и матраци за чист и уютен дом
Редовното професионално почистване на дивани и матраци, спестява разходи от закупуване на нови мебели, помага домът ви да бъде уютно и чисто място за обитаване, това пък е силно препоръчително при новоредени.

Мебелите и матраците обаче не са евтини и смяната им може да се окаже предизвикателство за семейния бюджет, особено когато очаквате бебе.

По-достъпна възможност да накарате дома си да "грейне" е професионалното почистване на дивана и матрака - по този начин домът ви не само ще изглежда, а и ще бъде по чист и уютен, това от своя страна не само пести разходи за нови мебели, това допринася и за по-благоприятна среда за новородените.

Други статии свързани с "Очакването на бебе и бременността"

Очаквате бебе? 1 част - почистете диваните и матраците у дома
Очаквате бебе? 2 част - защо е толкова важно почистването на диваните и матраците по време на бременността?

Дата09.02.2020 Час19:16 Етикетибременност, преди раждане, очаквате бебе, пране, дивани, матраци, професионално почистване, дом, почистване, мека мебел АвторМебеле ЕООДcall