📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД » Блог »

Очаквате бебе? 1 част - почистете диваните и матраците у дома

Да напишем статия за почистването на дивани и матраци преди раждане

Когато ще ставате родители, за почистването на дома си търсите баланса между "замитането на боклука под килима" и стерилната чистота. Важна, но и често пренебрегвана, част от този процес е почистването на меката мебел и матраците.

Затова в тази поредица от статии ще ви разкажем малко повече защо е толкова важно, особено по време на бременността и след като бебето се появи, както и как професионалното почистване на дивани и матраци ще ви е от полза, преди раждането и след него.

Как бременността променя начина на чистене у дома?

Очаквате бебе? Почистете диваните и матраците у дома.
Очаквате бебе? Почистете диваните и матраците у дома.

Когато очаквате дете, една от промените, които започват още през първите месеци на бременността, е по-голямото внимание, което отделяте на чистотата на дома си. Но колкото и да сте стриктни в поддръжката, меката мебел и матраците ви може би крият неочаквани изненади, които биха могли да навредят на здравето на цялото семейство и особено на бебета и малки деца, чиито имунитет все още се развива.

За да избегнете подобни проблеми понякога се налага да потърсите помощ от професионалисти в почистването. Да, нашите баба и дядо не са викали фирма за професионално почистване когато са ни гледали, но нека признаем, че начина на живот в онези времена е бил съвсем различен! Храните са били храни, въздухът в града е бил чист, а за напрегнато ежедневие и свободно време, разлика можем да намерим и то огромна...

Както казахме по-рано, подготвили сме поредица от 5 статии на тема "Очаквате бебе", пряко свързани с почистването на дома.

След като добихте представа за материала, ви предлагаме да прочетете втора част в която ще научите колко е важно почистването на диваните и матраците по време на бременността! Към втора част.

Дата29.01.2020 Час16:23 Етикетибременност, очаквате бебе, преди раждане, почистване, дом, мека мебел, дивани, матраци, професионално почистване АвторМебеле ЕООДcall