📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД » Блог »

Как да изберем фирма за почистване на мека мебел?

Към този момент има много фирми за почистване, но с прекалено различни оферти що се отнася до "почистване на мека мебел". Час от тях почистват мебелите с Рейнбоу, други пък ползват екстракторни прахосмукачки за пране. Като цяло е трудно човек да се ориентира за това, как да избере добра фирма за почистване на мека мебел. Вижте съветите на професионалистите от Мебеле.

Съвети при избор на фирма за почистване на мека мебел

1. Конкретизирайте и бъдете на ясно от какво имате нужда - почистването на мека мебел е много обширно понятие, може да се изразява от отстраняване на петна по дамаските, до обезпрашаване на тапицерията след ремонт или съвсем в трета глуха... подхранване на кожена облицовка на диван! Примери за услуги които приспадат под общото понятие "почистване на мека мебел":
1.1. Обезпрашване на тапицерията;
1.2. Отстраняване на козина от дамаската;
1.3. Обезмирисяване заради "маркиране" от куче или коте;
1.4. Възвръщане на цветове при почистване след пожар, отстраняване на сажди;
1.5. Дезинфекция или обезпаразитяване на меката мебел в случай на акари;
1.6. други

Както виждате има много причини поради които може да искате да почистите дивана или матрака, бъдете наясно каква е целта на почистването преди да тръгнете да търсите фирма.

2. След като вече знаете от какво почистване се нуждаете - потърсете фирма която предлага именно тази услуга, ако попадате на фирми които твърдят, че с изпиране на меката мебел ще Ви реши проблема, то най-вероятно бивате заблуждавани. Прането на мека мебел решава някои проблеми с мръсните дамаски, но то е само една малка част от "почистването на мека мебел".

Референция на фирма за почистване Мебеле ЕООД
Референция за почистващите услуги на фирма Мебеле ЕООД от Райфайзен Банк

3. Ако намерите фирма за почистване която може да реши конкретния проблем (предлага точната услуга) - разгледайте механизма по който се извършва услугата по почистване. Опитайте се да намерите подобна информация в Интернет, научете повече за метода на почистване и неговите плюсове и минуси.

4. Проучете самата фирма - разгледайте с каква техника работи, кои са клиентите и, намерете информация с отзиви от частни лица или референции от фирми.

5. Позвънете във фирмата - попитайте за това как ще почистят вашата мека мебел, опишете проблема си точно и ясно, попитайте за гаранции! Ако служителят на компанията не може да ви отговори, заеква, бави се с отговорите, бива несигурен, мълчи, потърсете друга фирма за почистване!

Следвайки тези кратки стъпки за избор на фирма за почистване смятам, че вероятността да получите качествена услуга нараства много! При необходимост или съвети свързани с почистването на мека мебел, може да потърсите и нас от фирма Мебеле ЕООД, вижте координати в секция контакти.

Дата23.02.2019 Час15:11 Етикетиизбор, добра, фирма, почистване, мека мебел, дамаска АвторМебеле ЕООДcall