📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД » Блог »

Какво е професионално почистване?

Какво е професионално почистване и как работи?

професионално почистванеЗа любипитните на тема професионално почистване, днес ще разгледаме основите на този занаят и това какво прави този вид почистване, професионално! По начало има няколко фактора без които спокойно можем да кажем, че професионалното почистване нямаше да бъде това което е!

Препарати

Хората са измислили хиляди неща, част от които са препаратите за почистване, по какво се различават тези в търговската мрежа спрямо препаратите за професионално почистване? Нека видим основните разлики:
→ Цените - да наистина има разлика в цените на препаратите предназначени за професионална употреба
→ Качеството - При химията за професионални цели без значение дали е химия за почистване или за друго, се разсъждава по съвсем разилчен начин. Когато говорим за професионални продукти, знайте, че същите са разработвани и тествани дълго време преди да стигнат до магазина. Професионалните препарати имат бързо действие и нисък риск за увреждане на здравето или предмета който ще се почиства.
→ Препаратите за професионално почистване имат точно и ясно предназначение за разлика от обикновените

Подход

Когато става въпрос за професионално почистване, подхода къмтова което ще се почиства е много важен! Може да разполагате с най-добрите препарати и машини, но ако подходите грешно, те няма да ви помогнат дори и минимално.

Мисъл

Ако не ви тече мисълта и не си подредите работата както трябва, никой препарат или машина за професионално почистване няма да ви спаси. В този занаят е много важно да подчиниш работата като използваш наличните инструменти, консумативи, машини и най-вече мисъл.

Консумативи

Дори и в най обикновения сервиз има подръчни средства и консумативи които спомагат за лесниото протичане на определени процеси. В професионалното почистване има стотици малки и големи помощни средства и консумативи, които помагат за по-бързата и по-качествената работа, дето се казва: гледай каква малка частичка липсва и не може да се оправим без нея...

Машини

Професионалното почистване е процес който е разделен главно на два вида работа, ръчна и работа с машини. От изключително значение е да разполагаш с точната машина в точният момент и това не е така само при почистването, въпреки всичко има места на които неможе да се мине без ръчна работа.

Иновации

Технологийте са страшно нещо, неможеш да им смогнеш понякога. Със сигурност обаче ако не се интересуваш и не селдваш отблизо най-новите тенденции, новата ти машина за почистване ще се окаже не чак толкова нова. Почти ежегодно излизат все по-добри и качествени машини за почистване и ако не се интересуваш, конкуренцията ще те вкара в "Б група" много бързо.

Постоянство

Както и да ви звучи това, защото нито е препарат, нито е машина, ако не си постоянен и последователен в това което правиш, спукана ти е работата. При професионалното почистване нямаш право на грешки, нали за това е професионално!

Дата01.02.2019 Час05:51 Етикетипрепарати, професионално почистване, машини, иновации, почистване АвторМебеле ЕООДcall