📌 ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА НА ФИРМА МЕБЕЛЕ ЕООД: ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ И ПРАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ! ТОЗИ САЙТ НЕ СЪБИРА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СВОИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ И НЕ ПОСТАВЯ БИСКВИТКИ НА УСТРОЙСТВАТА ВИ. ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД Блог

Изпиране на дивана като превенция срещу акарите

Спомняте ли си кога последно сте ползвали прахосмукачката за да почистите дивана си или пода, където стои? Поглеждали ли сте скоро, какво се крие по дъното на любимият ви диван?

Не търсете мръсотията и акарите само по повърхността на меката мебел, те са най-вече в пълнежа (прахта и източниците на миризми) и по дъното на мебелите (акари и паякообразни "нелегални квартиранти")!

За прането на дивани, като превенция срещу акари сме писали и преди в ето тази по-стара статия: 8 факта за прането на мека мебел, които може би не знаете. В тази обаче ще разгледаме къде най-често се крият и гнездят акари по меката мебел, както и колко е ефективно изпирането на мебелите, като превенция срещу тях.
В кои части на дивана в действителност се множат акарите?


Размножаване на акари по дъното на диван
Лицевата част на дивана е изпрана, но неговото дъно често остава пренебрегнато и непочистено... Именно там най-често се множат акарите.
Кликнете върху дивана за приближаване на снимката

Истината е, че най-благоприятната среда за размножаване на акарите е по дъното на дивана. Това е мястото, където хората най-рядко се сещат да почистват, докосват и ползват по някакъв начин. Раят за акарите е дъното на дивана, фотьойла, матрака. Запомнете... не друга част, а дъното на меката мебел и матраците.
Професионално почистване и пране на дивани срещу акари

Ние от Мебеле ЕООД извършваме професионално пране на дивани и друга мека мебел, като това се прави най-вече за отстраняване на прах, миризми и петна от мебелите.

За да се оттървете от акарите няма да е достатъчно само изпиране на дивана. Ние препоръчваме допълнително третиране с препарат против привличането и задържането на акари в меката мебел.

Срещу допълнително заплащане ние можем да почистим долната част на вашият диван, където акарите се множат най-много, както и да я третираме срещу акари. Ще отстраним паякообразните от вашите мебели, можем да изтупаме, обезпрашим и изперем всяка една повърхност на меката мебел или матрака ви.

Изгледайте видео от около 1 минута в, което ще видите как почистваме дъното на диван от плътен слой домашна прах. Домашната прах е сред основните специалитети, които привличат акарите.

Дата28.01.2021 Час02:28 АвторМебеле ЕООД

Етикетипране, дивани, акари, почистване, мека мебел
call