📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД » Блог »

Как да намерим и изберем добра фирма за почистване?

Намиране на добра фирма за почистване

На всеки рано или късно му се налага да използва услугите на фирма за почистване! Поводите могат да бъдат много, от необходимост за изпиране на дамаските, до основно почистване на жилището след ремонт. Когато настъпи момента на истината, голяма част от хората отварят Гугъл и пишат "фирми за почистване". Често се случва да повикат първата предложена от Гугъл фирма за почистване, било то и от реклама.

фирми за почистване софия - Гугъл Добра ли е тази практика? На снимката в дясно може да видите пример за най-честите фрази, с които хората гугълват "фирми за почистване софия".

Ако наистина искате да намерите добра фирма за почистване, то няма как да гугълнете "фирми за почистване софия", да цъкнете на първият резултат и да сте направили правилният избор! Нещата не са толко прости, но често така се получават. Освен ако не желаете да се доверите на Гугъл разбира се! Какво е по-логично да направите, преди въобще да се обърнете към Гугъл?

Най-добре е първо да се допитате до приятели, може те да са използвали фирма за професионално почистване, без значение дали за измиване на прозорците или за пране на килима. Ако имат впечатления за фирмата, нека да ги споделят. Съберете информация за няколко фирми по този начин и ако мненията са изцяло позитивни си направете списък с имената на фирмите.

След като имате изготвен списък с поне 3 фирми за почистване, които са били при ваши съседи или приятели, чак тогава може да влезнете в Гугъл и да потърсите още няколко за допълване на списъка. Тук идва момента да поговорим за това, как да познаете добрата фирма за почистване от изготвения списък.

Избор измежду няколко добри фирми за почистване

Сега вече влизате в Гугъл и първото нещо което трябва да направите е да потърсите, фирмата за почистване по нейното име! Ако на първа позиция търсачката не изкара официалният сайт на почистващата фирма, моментално преминете към следващата компания от списъка. Ако това не се случи (което е по-вероятно) отворете сайта на фирмата и се огледайте за следните неща:

Референция на фирма за почистване Мебеле ЕООД
Референция за почистващите услуги на фирма Мебеле ЕООД от Райфайзен Банк
  • Отзиви от клиенти на фирмата - преди да проверите цените за почистващата услуга която ви вълнува, разгледайте в сайта за публикувани отзиви от клиенти, прочетете ги без да бързате и направете оценка, до колко са истински (някои фирми за почистване си пишат отзивите самички)
  • Потърсете секция "Референции" - ако фирмата не обслужва само частни лица, то вероятно може би има издадени референции от друг бизнес ползвал някоя от услугите им, много фирми за почистване предлагат почистване за фирми (от бизнеса за бизнеса). Вижте как изглежда референция на снимката в дясно
  • Как се извършват услугите - отидете на услугата за почистване от която имате нужда, потърсете подробна иформация за това как се извършва, по какъв начин и с какви средства и методи. Никой не казва да изучавате цели науки, но няма как да добиете представа за нещо ако за него е са написани 5 реда текст
  • Обадете се във фирмата - ако всичко до тук е преминало вашето одобрение, следва да се обадите във фирмата за почистване и да попитате устно разговарящия с вас, за нещата които прочетохте в по-горните точки, добавете въпроси свързани с услугата която искате и които ви вълнуват. Ако усетите несигурност, заекване, трудно поднасяне на информация, то тази фирма току що отпадна от вашият списък!

Това са най-общите правила при избора на каквато и да е фирма, не само за почистване, не твърдим, че са пълни и че са най-добрата отправна точка, но със сигурност избирайки по подобни критерии, вероятността да намерите добра фирма за почистване нараства много!

Дата14.02.2019 Час17:51 Етикетиизбор, добра, фирма, почистване АвторМебеле ЕООДcall