📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД » Блог »

Защо е нужен предварителен план за да почистим матраците?

изпраните матраци в чиято структура има мемори пяна, изсъхват до 8 часа по-бавно
Матрака от снимката е от по "екзотичните", в структората си има мемори пяна и сребърни нишки, заради мемори пяната той ще изсъхне с около 8 часа по-бавно, т.е. общото време за изсъхване е около 18 часа.

За някои почистващи услуи е хубаво да имаме ясна представа какво ни очаква и според това да изготвим ясен план за действие.

Ако при услугата "пране на дивани" клиента е готов да ни покани в 16:00ч. след, което да изчака дивана да изсъхне до сутринта, то при почистването на матраци статистиката сочи друго!

Разбира се има значение какво почистване ще се прилага върху матрака, но в конкретния случай ще разгледаме пример с услугата "пране на матраци".

И едно последно уточнение... Съществуват матраци при чиято изработка са използвани предимно изкуствени влакна или тъкани, огромният плюс на тези матраци е, че може да ги използвате почти веднага след почистването, до 2 часа след изпирането им!

Как правилно да планираме изпирането на матрака?

Бързаме да уточним, че не е необходимо да чакате горещите дни на лятото за да изперете меката мебел или матраците. Разликите във времето за изсъхване през лятото спрямо зимата са минимални, писали сме достатъчно по темата, ако не сте я прочели вижте тук, ние сме професионалисти и при нас сезоните нямат значение.

От тук насетне имате 2 възможности за изпиране на матрака, без това да доведе до неприятни изненади:

матрак направен от изкуствени влакна, състав 90% изкуствена тъкан
На снимката: Матрак чийто състав на тъканта е от 90% изкуствени влакна, този матрак ще изсъхне най-много до 2 часа след изпирането му.
  • #1 Услугата се извършва по кое да е време на денонощието, стига да не разчитате след това да използвате матрака в следващите 10-на часа. Т.е. ако имате вила или село, решили сте да я/го посетите през уикенда, планирайте пране на матрака в петък преди да заминете. Отдъхнете си през събота и неделя, върнете се у дома и си използвайте изпрания и вече сух матрак.
  • #2 Ако се налага използване на матрака в същия ден, планирайте неговото почистване така, че да има време да изсъхне докато си легнете, т.е. ако ще лягате към 22:00ч., направете заявка за почистване най-късно за 08:45ч. сутринта. Така матрака ще е изпран до 10:00ч. сутринта и ще има 12:00 часа да съхне.

Не разчитайте на случайни обяви или некомпетентни агенции за чистота които извършват услугата "пране на матраци" просто ей така по междудругото, поверете почистването на матраците в сигурни ръце!

Ако имате проблеми със замърсени матраци от прах, урина, пот, мухъл или каквото и да е зацапване, обадете ни се и се консултирайте с нас. Ще се отнесем коректно, професионално и по съвест, ще Ви насочим, съветваме и дадем мнение как да процедирате при създали се вече ситуации.

Дата29.10.2019 Час22:40 Етикети услуга, пране, почистване, матраци, дом, прах, сезон АвторМебеле ЕООДcall