📌 ЗА ПО-ДОБРО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИЗЖИВЯВАНЕ, МЕБЕЛЕ ЕООД ИЗВЪРШВА ПОЧИСТВАНЕ НА ДИВАНИ ОТ ВСЯКАКВИ БИСКВИТКИ И НАПИТКИ, ВМЕСТО ДА ГИ ПОСТАВЯ НА ВАШИТЕ КОМПЮТРИ И ТАБЛЕТКИ (БИСКВИТКИТЕ 🍪). ПРИЯТНО СЪРФИРАНЕ!

Мебеле ЕООД » Блог »

НОВА УСЛУГА: Експресно пране на дивани в София

Пране на дивани в София от днес за утре
Обичайно високото качество с което ни познавате става ЕКСПРЕСНО! Пране на дивани в София от днес за утре.

В този материал ще представим най-новата услуга на фирма за почистване Мебеле ЕООД: "Ескпресно пране на дивани". Какви са критериите, как се осъществява експресно пране на дивани и каква е цената на услугата?

Като сериозна фирма за почистване, ние от Мебеле ЕООД си даваме сметка за рисковете които поемаме и още по-високите очаквания от страна на нашите клиенти. Ако се питате защо още по-високи очаквания, който вече е работил с нас знае и колко високо сме поставили летвата. Повече за "летвата" вижте тук.

По този повод ще се постараем да обобщим максимално точно и ясно, параметрите на новата ни услуга, като най-отговорно обещаваме да запазим високото качество с което сте свикнали и дори да претърпим градация!

Какви са критериите за записване на експресна поръчка?

Има няколко критерия с които клиентите трябва да се запознаят, преди да опитат да направят заявка за експресна услуга:

 • Клиент може да стане всяко физическо или юридическо лице чийто диван се намира в имот на територията на град София (в рамките на Околовръстно шосе). Не твърдим, че отвъд околовръстен път на Столицата живущите не са софиянци, услугата е нова и по всяка вероятност ще претърпи развитие на един по-късен етап.
 • Услугата е само за пране на дивани с дамаска от плат. Статистиката казва, че от всички меки мебели и матраци, клиентите най-често са имали нужда от ескпресно пране на диван.
 • Услугата не важи за обезмирисяване на дивани
 • Услугате не важи за изпиране на меката мебел след пожар
 • Услугата не важи за измиване на кожени дивани

Как се осъществява експресна поръчка?

Експресна услуга е много разтегливо понятие, клиентите имат различен критерий за това какво означава "експресно", ще се опитаме да рамкираме нашата експресна услуга в следващите редове:

 • Услугата се осъществява от фирма за почистване Мебеле ЕООД, без посредници от други компаний за почистване или Интернет платформи
 • Под "Експресно пране на дивани" се разбира поръчка на услуга която се прави днес и се извършва на следващия ден. За да е ясно ние не ви обещаваме, че ще Ви изперем дивана за вчера!
 • Експресната услуга се извършва от днес за утре, като избора на час за осъществяване се избира от фирма за почистване Мебеле ЕООД, а не от клиента
 • Няма как да поръчате експресно пране на дивани ако на следващия ден: има каквито и да било избори в страната, имаме планирана профилактика, е официален или национален празник, капацитета от свободни часове на фирмата е изчерпан. За празнични, почивни и неработни дни от всякакво естество следете тук, за изчерпан капацитет се информирайте на 0877 737 838.

Колко струва експресното пране на дивани?

Екип за експресни поръчки на Мебеле ЕООД
Професионални решения за почистване, гъвкавост, компетентност, лоялност, учтивост, адекватни цени и бърза реакция! Вече ни познавате... Професионално почистване на мека мебел от Мебеле ЕООД!

Сама по себе си думата "експресно" напомня за по-висока цена, точно както думата "пране" напомня за мокър процес. Както добре знаем всяка екстра се заплаща допълнително, така е и при нас. Вижте примера по-долу за да разберете колко ще струва бързата ни реакция:

 • Пране на Г-образен диван: 50.00лв. (не включва: пране на допълнителни декоративни възглавници, платен режим на паркиране, качване и сваляне на техника без асансьор, силно замърсени дамаски и други утежняващи обстоятелства и условия на труд)
 • Експресна поръчка + 30.00лв. (от днес за утре с час по избор на фирма Мебеле ЕООД)

Допълнителна информация може да получите на 0877 737 838. Вижте обичайното ни работно време тук. Тук пък може да проследявате кога сме в отпуск или сме в неработен режим поради празнични дни, профилактика и други.

Дата30.10.2019 Час19:04 Етикетиекспресно, пране, дивани, София, фирма, почистване, услуга, цена АвторМебеле ЕООДcall